Zonnepanelen

Zonnepanelen. Een tiental jaar terug nog vrij uniek, maar nu niet meer weg te denken uit het Vlaamse straatbeeld. Steeds meer gezinnen kiezen voor deze ecologische- én financieel interessante oplossing. Zeker in combinatie met een thuisbatterij is dit een steeds aantrekkelijkere energiekeuze. 

Meer informatie

Thuisbatterij - kies voor de toekomst

Zonnepanelen kent iedereen ondertussen wel en iedereen kent de voordelen ervan. Toch hebben ze één nadeel: ze wekken stroom op wanneer de zon schijnt, terwijl je vooral nood hebt aan energie wanneer dat niet zo is... Een thuisbatterij of thuisaccu biedt de oplossing voor dit probleem: je slaat de opgewekte zonne-energie op en verbruikt die 's avonds wanneer het donker is. Handig toch?

Meer informatie

Vragen?

Denk je na over zonnepanelen, al dan niet in combinatie met een thuisbatterij? Stel ons vrijblijvend je vragen. We beantwoorden ze graag

Wat zijn de voordelen?

Wil je een duidelijk overzicht van de voordelen van een thuisbatterij, van zonnepanelen en de combinatie van beiden? Wij lijsten ze voor je op.

home_image

Subsidies? Ja, natuurlijk...

Thuisbatterijen en zonnepanelen zijn een behoorlijke investering. Ze verdienen zichzelf dan wel terug, maar toch moet je de installatie eerst financieren. Gelukkig komt de overheid en Fluvius tussenbeide. Zo kan je tot wel 3,225 euro terugkrijgen. 

Meer info op : voordelen & subsidies

Enkele realisaties

Laat je inspireren door onze tevreden klanten

Enkele realisaties

Laat je inspireren door onze tevreden klanten