attorney 1

Laadpaal thuis Oudenaarde

EEN LAADPAAL THUIS LATEN PLAATSEN IN Oudenaarde VOOR JE HYBRIDE OF ELEKTRISCHE AUTO IS OP EEN PAAR UUR GEREGELD

Een laadpaal thuis in Oudenaarde laten plaatsen is een evidente keuze als je één of meerdere auto’s hebt die elektrisch of hybride zijn. Het wordt pas helemaal schitterend (letterlijk) als je ook nog zonnepanelen liggen hebt of dat van plan bent te doen. Op zonnige hoogdagen laden de auto’s op voor werkelijk nul euro, zeker daar waar het gaat om een slimme laadpaal. Op die manier gaat dan ook geen zonlicht verloren.
Aan werkgevers die je een elektrische of hybride firmawagen ter beschikking stellen omdat je een waardevolle medewerker bent, mag je een maandelijkse kostennota sturen voor het thuis opladen van de auto. In feite is dit een extra-legaaltje zo goed als netto in de pocket of met andere woorden: een win-win situatie voor iedereen, gezien het voor de werkgever niet uitmaakt aan wie het verbruik moet betaald worden. Vraag hier uw gratis offerte voor de plaatsing van 1, 2 of meerdere laadpalen.

Easeehome

Een laadpaal privé in Oudenaarde: wat zijn de voorwaarden?

Een laadpaal privé in Oudenaarde  is niet onderhevig aan voorwaarden of restricties zolang ze op eigen terrein wordt geplaatst. De laadpaal moet na installatie en aansluiting wél door een erkende instantie gekeurd worden, maar dat is het. Wij zorgen voor de afspraak met een dergelijk keuringsbureau.

De meeste laadpalen komen terecht in de garage, onder de carport, op de oprit of een soortgelijke parkeerplaats. Zo u geen eigen terrein heeft, kan er altijd een laadpaal op de openbare ruimte aangevraagd worden. Dit doe je bij de gemeente.

 Een privé laadpaal in Oudenaarde  kan geschieden op initiatief van de bewoner eigenaar, de huurder, de werkgever van de bewoner.

HOELANG DUURT HET OM JE AUTO OP TE LADEN IN Oudenaarde?

Je auto thuis opladen in Oudenaarde kan op 3 manieren en de duurtijd hangt overwegend daar van af. Andere variabele is het type accu van je voertuig in kwestie. De algemene lijnen zijn: opladen met laadpaal gaat sowieso sneller, verloopt veiliger; de kans op kortsluiting is quasi onbestaande en het energieverlies blijft uiterst gering. Autoconstructeurs raden aan om, indien mogelijk, slechts tot 80% op te laden met het oog op een langere levensduur van de batterij.

 

Opladen via een gewoon stopcontact a rato van 2,3kW / uur opladen tot 80% duurt ongeveer 24u
Opladen via monofase laadpaal of wallbox a rato van 3,7kW / uur opladen tot 80% duurt ongeveer 10u
Opladen via  een 3-fase laadpaal of wallbox a rato van >10kW / uur opladen tot 80% lukt in 4 tot max. 6u