attorney 1

Laadpalen Harelbeke

te Harelbeke Laadpalen laten plaatsen voor elektrische & hybride auto’s

Laadpalen in Harelbeke voor thuis of op uw bedrijf plaatsen we snel, efficiënt en compleet afgewerkt.. Er is keuze aan laadpalen, wallboxen en laadkabels volgens behoefte en smaak. Als bekwaam en onafhankelijk installateur laadpalen overlopen we de technische mogelijkheden en beperkingen, analyseren uw elektriciteitsplan, voeren de nodige metingen uit, doen de eventuele aanpassingen in de meterkast, zorgen voor compatibiliteit met alle automerken en -modellen, organiseren de verplichte keuring, werken het geheel picobello af. Vaak is de kortste weg de beste maar dat is niet overal haalbaar of wenselijk.We bekijken geval per geval.

Laadpalen of nog beter: slimme laadpalen zijn super interessant voor wie zonnepanelen liggen heeft: dit is evident want al het overschot kan naar de auto(‘s) gaan. Daarom bieden we beide producten aan en voeren de werken in die gevallen gecombineerd uit. Vraag hier uw gratis offerte.

AdobeStock 516873765 Editorial Use Only scaled e1686833444393

Laadpalen voor thuis in Harelbeke

Een laadpaal voor thuis in Harelbeke heeft 2 modellen: het wandmodel of het paalmodel. De keuze gebeurt doorgaans in functie van de situatie. We doen altijd levering en plaatsing. Voor de rest kunnen we u de prijs na werfbezoek heel snel berekenen. Deze zal in functie staan tot de afstand die we moeten overbruggen tussen laadpaal en meterkast, de eventuele graafwerken, to-do’s aan de straatkant, verrichtingen in de meterkast. Een laadpaal thuis in Harelbeke kan geplaatst gebeuren op initiatief van de bewoner eigenaar, de huurder, de werkgever van de bewoner.

AdobeStock 448423131 scaled

Laadpalen en laadstations voor kmo’s en bedrijven in Harelbeke of bij werknemers thuis met split billing

Laadpalen voor bedrijven te Harelbeke alsook laadstations zijn tot 150% fiscaal aftrekbaar. Ook voor thuiskantoren of als service aan het cliënteel zijn laadpalen een slim idee. Binnen de 2 tot 3 weken zijn onze laadpalen voor bedrijven geplaatst en volledig operationeel.
Laadpalen voor werknemers te Harelbeke, bij hen thuis gezet, zijn vaak voorzien van een split billing optie. De energiefactuur wordt dan uitgesplitst in kost voor thuisladen en huishoudelijk verbruik.

Laadpaal
Laadpaal 2

Slimme laadpaal met zonnepanelen gecombineerd te Harelbeke

De slimme laadpaal te Harelbeke let continu op het stroomverbruik en laadt bij wanneer dit opportuun is. De periodes met veel zonactiviteit doen de slimme laadpaal volle bak opladen tenzij er op die momenten andere toestellen energie vragen. Dan zal de slimme laadpaal tijdelijk gas terugnemen. Wasmachine, droogkast, vaatwasser, stofzuiger of andere heavy users krijgen dan eventjes voorrang. Natuurlijk zal de slimme laadpaal er finaal naar streven de auto voor 100% te hebben opgeladen. Load balancing wil zeggen dat bij 2 of meer laadpalen het vermogen tussen de laadpalen mooi verdeeld wordt dankzij onderlinge communicatie van de laders.

Prijs laadpaal te Harelbeke: snel terugverdiend mede dankzij fiscale voordelen

De prijs van de offerte voor een laadpaal in Harelbeke zal afhangen van een aantal factoren. Waar moet de laadpaal of het laadstation komen, welke is de afstand tot het net, zijn er wachtleidingen aanwezig, is opbouw mogelijk of toch liever inbouw, moet er gegraven worden, over wat voor type laadpaal gaat het, welke batterij wordt gekozen, wat moet het laadvermogen zijn, enz.
De aanmoediging voor particulieren bestaat uit een belastingvermindering; voor bedrijven is er de fiscale aftrekbaarheid. De voorwaarden vindt u op Fiscaal voordeel voor plaatsing van laadstation | Vlaanderen.be